Du behøves ikke at have købt gardiner mere end én gang for at vide, at de kan være meget dyre. Det er ikke desto mindre svært at undvære gardiner, herunder rullegardiner, hvorfor du selvfølgelig er nødt til at finde en løsning. Løsningen for dig kan f.eks. være at finde flotte (rulle)gardiner i høj kvalitet, der ikke koster en formue. Hvordan du bærer dig ad med dette kan du læse meget mere om her.

Vælg så vidt muligt færdigsyede rullegardiner

Er du så heldig, at der findes færdigsyede rullegardiner i netop de mål, som du efterspørger, så kan du med fordel købe disse. Der er tale om gardiner, der allerede er produceret og er på lager, hvorfor prisen som regel også er betydeligt lavere.

For at finde ud af, om nogle af de færdigsyede rullegardiner kan bruges, så skal du selvfølgelig kende målene på dine vinduer. Foretag derfor de vigtige målinger, inden du begiver dig ud på det store gardinmarked. Du skal kun kende til to faktorer for at kunne bestille rullegardiner – henholdsvis bredde og højde. De fleste seriøse gardinforhandlere har en simpel opmålingsvejledning, som du med god grund kan følge til punkt og prikke.

Køb gardinerne online (og brug en rabatkode)

Vi kan ikke garantere dig, at priserne på de ønskede rullegardiner er lavest online, men sandsynligheden er stor. De digitale forhandlere har nemlig nogle helt andre (og typisk mindre) omkostninger end de fysiske butikker, hvilket er den primære årsag til, at det er billigere at købe gardiner her.

For at kunne sammenligne to eller flere forhandlere er det dog afgørende, at både gardinernes mål, kvalitet og funktioner er ens eller næsten ens.

Vælger du at handle rullegardiner på nettet, så er det i øvrigt klogt at bruge en rabatkode, hvis dette er muligt. Led f.eks. efter rabatkoder til UNIGgardin, Gardinshoppen, Gardinbussen eller en af de mange andre forhandlere. Vi har ofte set, at man kan spare 10-15 % på gardiner blot ved at indtaste en rabatkode ved checkout.

Klar monteringen selv

Medmindre montering og opsætning er inkluderet i rullegardinernes pris, så bør du klare opsætningen på egen hånd. Det kan nemlig koste en mindre formue at hyre en tekniker til dette. I de fleste tilfælde er det så simpelt at opsætte rullegardiner, at vi gætter på, at du selv vil kunne gøre det uden problemer. Ellers kender du helt sikkert en håndværker eller en handyman, der kan hjælpe dig. Opsætning af gardiner er ikke raketvidenskab – det handler blot om at følge en monteringsvejledning. Så hvorfor ikke spare penge på monteringen?