Alle har lamper i deres hjem, men ofte bliver lamper set som en praktisk ting, der blot skaber lys i rummet. Lamper er mere end bare lys – de kan nemlig afspejle din stil, og være en lige så stor del af indretningen ligesom brugskunst som f.eks. malerier, vaser og lysestager. Her kommer et par tips til indretning af lamper i de enkelte rum.

Stuen

Generelt kan der være mange typer lamper i en stue. Her vil Ferm Living lamper være et godt bud på flere forskellige typer lamper med et flot design og god kvalitet. De fleste har et spisebord i stuen, og her er det vigtigt med en god pendellampe over bordet, da det er rart med god belysning, når man spiser. Derudover ser det rigtig fint ud med mindre bordlamper på kommoder og hylder i stuen, som også fungerer som et smukt indslag til resten af indretningen. Hvis man vil have lidt hyggebelysning i stuen til filmaftnerne, ser det også godt ud med en gulvlampe i hjørnet. Ved at sætte lampen i hjørnet af stuen giver det en behagelig og afdæmpet belysning uden at overdynge rummet med for meget lys.

Soveværelset

Hvis man har et eller flere natborde i soveværelset, kunne man sætte en flot bordlampe her. Man kunne også hænge en væglampe op på hver side af sengen. Det giver et flot udtryk til rummet, men er også praktisk, til når man skal op, når det er mørkt, eller når man vil læse en god bog om aftenen.

Kontoret

Hvis man har et kontor, er en god bordlampe en nødvendighed. Det er vigtigt at kunne se, hvad man laver, når man sidder og skriver, arbejder eller tegner. Det er også en god idé at købe en bordlampe med justertbart lys til kontoret, så man kan justere i lysstyrken, alt efter hvad man har behov for.