Der er ikke meget, der er lige så hyggeligt som når familien kryber sammen i den store sofa til en god film, mens efterårsstormen brager løs udenfor vinduerne. Glæder du dig lidt til, at sommeren er forbi, så det atter er tid til aftener med serie eller film i fjernsynet og lange søndage derhjemme? Så gælder det om at få gjort stuen helt klar til de perfekte filmaftener, du skal nyde det næste stykke tid.

Find det rigtige sofabord

At vælge et sofabord er ikke for sjov – der skal være plads til at man kan spise foran fjernsynet, fødderne skal kunne slænges og der bør kunne stå slikskåle eller drikkevarer fremme. Af den årsag bør det have en fin størrelse, så alle i familien har plads til deres ting. Samtidig må det gerne være lidt pænt, så det passer til indretningen af resten af din stue. Du kan bestille sofabord her og blive helt klar til næste filmaften.

Masser af hygge

Hvis der er noget, man har brug for, når man putter sig i sofaen, er det tæpper og puder til at hygge. Derfor er det vigtigt, at der er fyldt op med bløde og behagelige puder og tæpper til jeres serie- eller filmmaraton. Noget andet, der også hygger, er stearinlys, hvorfor du også kan overveje at skaffe en større beholdning af dem, så de holder hele efteråret og vinteren.

Vælg den rigtige belysning

Belysning kan være afgørende, hvis man sætter en god film på. Ofte ønsker man ikke et for skarpt lys, fordi det går imod den hyggelige stemning, der ellers indtræder, når man sætter en film på. Samtidig kan det være hyggeligt med en smule belysning, så hele stuen ikke er mørklagt, mens man ser TV-show. Du bør derfor anskaffe mere end én lyskilde, så du har til flere forskellige begivenheder.