Det er aldrig sjovt at forestille sig, at en tyv lister sig ind i huset midt om natten, mens hele familien sover. Derfor tyr flere og flere danskere til alarmsystemer for derved at sikre hjemmet på bedst mulig vis.

Der findes i dag en masse forskellige alarmsystemet. Nogle er abonnementsbaseret, mens andre via telefonen fortæller dig, når der er ubudne gæster i dit hjem. Hvilket system der passer bedst til dig er næsten umuligt at svare på, hvis ikke man kender til dine individuelle behov. Derfor forsøger vi i stedet at komme med en opskrift på, hvordan du gør dit hjem tyverisikret.

Vi vil herunder gennemgå alt fra alarm til hus og alarm til lejlighed. Derudover vil vi komme ind på, hvordan disse alarmer sættes kløgtigt op, så du på bedst mulig vis er sikret mod ubudne gæster. Der er al mulig god grund til at fortsætte læsningen.

Sørg for at sikre de rum, hvor du har værdier liggende

Det giver måske sig selv, men det er de færreste, der tænker over det. At øge sikkerheden i de rum, hvor du har flest værdier liggende, er en rigtig god idé, når du ønsker at sikre dit hjem. Disse rum består ofte af stuen, kontoret samt soveværelset. Det er altid rart at øge sikkerheden for soveværelset, da man bestemt ikke ønsker ubudne gæster i de sene nattetimer, når familien ligger og sover.

Trist kvinde

PIR bevægelsessensorer kan gøre underværker

En populær måde at sikre sit hjem på er ved at bruge PIR bevægelsessensorer i fordelingsgangen. På den måde kan man følge med, hvis en tyv går fra det ene rum i hjemmet til et andet.

Bor du på nuværende tidspunkt i et hus, så kan sensorer på både døre og vinduer være med til at sikre hjemmet. Nutidens alarmer er så smarte, at du kan indstille dem til at aktiveres, når det er nat. På den måde vil du få direkte besked, hvis nogen forsøger at komme ind i hjemmet i de sene nattetimer. På den måde har du mulighed for at skræmme tyven væk.

Mulighederne for sikring er mange

Der findes mange forskellige muligheder for at sikre sit hjem. Er man ikke selv ekspert på området, så kan det være en god idé at kontakte en fagmand. Det er i bund og grund en investering i din og din families sikkerhed, hvorfor vi herfra kun kan opfordre til, at man overvejer at få en ekspert til at ridse mulighederne op.